Poliţistul lovit de Danezu’ va primi din partea primăriei un ajutor de 50.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au votat, astăzi, favorabil pentru acordarea unei sume importante de bani pentru poliţistul Codruţ Oprea. Aceştia au luat exemplul consilierilor judeţeni care au alocat zilele trecute, 50.000 de lei pentru ajutorarea poliţistului, aflat în comă de aproape două luni. Banii vor fi folosiţi pentru tratament la o clinică din Turcia.

„Domnul primar Gabriel Boriga a dispus în regim de urgenţă convocarea Consiliului Local Târgoviţte pentru astăzi, pentru a supune spre aprobarea consilierilor locali, alocarea sumei de 500 de milioane de lei vechi, poliţistului Codruţ Oprea, care se va deplasa în Turcia pentru o nouă intervenţie chiurgiacală. Respectându-se prevederile legale, această sumă de bani va fi înmânată părinţilor poliţistului”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei Târgovişte, Bertha Colea.

Codruţ Oprea este internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Starea sa nu s-a ameliorat decât foarte puţin în cele două luni scurse de la incident. În momentul de faţă, Codruţ se află în comă de gradul III, primeşte tratament de specialitate şi respiră fără aparate doar spontan. Imediat ce banii vor ajunge în contul Filialei Dâmboviţa a Crucii Roşii Române, la începutul săptămânii viitoare, poliţistul în vârstă de 28 de ani, va fi transferat la Centrul Medical Anadolu din Turcia.

Lovit mişeleşte de la spate

Reamintim că în noaptea de 5 septembrie, poliţistul Codruţ Oprea se afla într-o misiune de recunoaştere într-un bar de fiţe din centrul Târgoviştei. La un moment dat a fost lovit în cap, de la spate, cu o sticlă de vin de către Daniel Uţă, zis Danezu’, cunoscut ca fiind membru al Clanului Ghenosu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite