O șoferiță a făcut prăpăd pe Calea Domnească din Târgoviște: „Pur și simplu mergeam cu viteza legală” FOTO

0
Publicat:

O șoferiță de 21 de ani, aflată la volanul unui BMW, a derapat și a distrus un gard și un stâlp de electricitate. Persoanele din mașină nu a fost rănite grav, dar au tras o sperietură groaznică.

O șoferiță a făcut prăpăd pe Calea Domnească din Târgoviște. FOTO. C. S.
O șoferiță a făcut prăpăd pe Calea Domnească din Târgoviște. FOTO. C. S.

Accidentul a avut loc, duminică, în Târgoviște, pe str. Calea Domnească. Potrivit Poliției, o șoferiță în vârstă de 21 de ani, în timp ce se afla la volanul unui BMW, a pierdut controlul acestuia, moment în care s-ar fi izbit de un stâlp pentru susținerea energiei electrice și un gard.

Nu aveam viteză. Am derapat pe pietriș. Pur și simplu mergeam cu viteza legală și mi-a furat mașina din spate”, a povestit un tânăr, pasager în autoturism.

În urma impactului, pasagerii au scăpat cu răni minore, însă proprietara gardului distrus a fost la un pas de infarct. „Domne, eu puteam să fac infarct și să mor. Nu vedeți ce este aici?”, a spus femeia.

Pompierii au fost și ei chemați la locul producerii accidentului pentru a degaja drumul de toate resturile.

La fața locului am găsit un auto intrat într-un stâlp din beton de electricitate. În urma accidentului nu aufost victime, ci doar pagube materiale. Am asigurat zona pentru a nu se produce alte evenimente”, a declarat șeful Gărzii de Intervenție al ISU, prezent la fața locului.

Calea Domnească din Târgoviște se află, în acest moment, în reabilitare și este semanalizată ca atare.

O șoferiță s-a răsturnat cu BMW-ul

O femeie de 44 de ani a scăpat cu viaţă după ce s-a răsturnat cu un autoturism marca BMW de la mai multe ori şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea DN 71A, în Gheboieni. Femeia a fost scoasă din maşină de ceilalţi participanţi a trafic şi a fost rpedată Ambulanţei. Accidentul a avut loc în urmă cu doi ani.

Pompierii au sosit la faţa locului, însă şoferiţa a reuşit să iasă din maşină cu ajutorul celor care se aflau în zonă. Femeia a fost transportată la spital cu o ambulanţă care se afla in apropiere. 

Accidentul rutier a avut loc pe DN 72 A, Târgovişte - Câmpulung, in dreptul localităţii Gheboieni. Martorii spun că femeia, in vârstă de 44 de ani, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui alt autovehicul, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea şoferiţei de 44 de ani care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite