Nu plecaţi de acasă fără umbrelă. Judeţul Dâmboviţa se află sub atenţionare meteorologică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
COD GALBEN de ploi şi vijelii pentru Dâmboviţa
COD GALBEN de ploi şi vijelii pentru Dâmboviţa

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi şi vijelii pentru 27 de judeţe din Oltenia, Transilvania, Moldova şi Muntenia, începând de diseară până în această seară, la ora 22.00.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată. Astfel, se vor semnala averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină.

Vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, nordul Moldovei şi vestul Munteniei, precum şi în zona de munte. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25...30 l/mp şi izolat 50...60 l/mp.

NOTĂ: Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi în partea de vest a teritoriului, iar în după-amiaza zilei de miercuri (23 iulie) şi în sud-estul ţării, dar trecător şi pe arii mai restrânse.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite