"Mulţumim pentru excludere". Amicul lui Calcan, pistolarul Chiriţă şi coana Rădulescu, aruncaţi pe uşa din dos a PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea PDL Dâmboviţa, spune însă că ar putea urma şi alţi “trădători”
Conducerea PDL Dâmboviţa, spune însă că ar putea urma şi alţi “trădători”

Au fost văzuţi braţ la braţ cu adversarii, iar acum acum au ajuns pe lista neagră a partidului care i-a propulsat în frunctea primăriilor. Este vorba de trei primari PDL din Dâmboviţa care au fost propuşi pentru excludere. Subiectul e urmărit şi de principala forţă politică din Dâmboviţa, PSD, care şi-ar dori doi dintre edilii maziliţi.

Noua conducere a organizaţiei a început taie în carne vie, iar primarii care sunt văzuţi la întâlnirile adeversarilor sunt taxaţi, chiar dacă este vorba de comune importante. În  ultimele luni, mai mulţi primari PDL din Dâmboviţa au fost văzuţi braţ la braţ cu membri marcanţi din USL Dâmboviţa, iar principalul partid de opoziţie nu a stat cu mâinile în sân. I-a proprus pentru excludere, cu unanimitate de voturi, pe primarii PDL din Hulubeşti, Cornăţelu, Conţeşti. Doi dintre ei au mulţumit partidilui pentru decizia luată, pe care o aşteptau de mult.

Am aflat din presă că am fost exclus. Dar tot răul spre bine, pot să spun, pentru că am cunoştinţe că din 2012 PDL în Dâmboviţa nu prea mai există, după alegerile locale. Mulţumesc domnului Iulică Vladu pentru excludere şi îi doresc succes”, a declarat primarul din Conţeşti, Marian Alexandru. La fel a procedat şi primarul pistolar, Adrian Chiriţă, de la Hulubeşti, care de mult nu îşi mai găsea liniştea în culorile portocalii.

În tot acest timp, primăriţa din Cornăţelu, care s-a pozat la parlamentare alături de toţi candidaţii pe zona sa, fie PSD, fie PDL, fie PC, s-a arătat surprinsă de decizia colegilor de partid, neştiind că este pusă pe o listă neagră.

Nu ştiu despre ce este vorba. Nu ştiu, mie nu mi-au comunicat nimic. Eu cu PDL am câştigat alegerile şi aş fi vrut să continui. Nu ştiu cât mă cunoaşte pe mine domnul Vladu (nr. preşedintele PDL Dâmboviţa). La parlamentare m-am trezit şi eu dimineaţa când m-am văzut acolo  pe bannere şi cu unii şi cu alţii. Nu e vina mea”, a declarat Floarea Rădulescu, primar Cornăţelu.

“Jihadul continuă”

Conducerea PDL Dâmboviţa, spune însă că ar putea urma şi alţi “trădători”. “Biroul Judeţean Dâmboviţa va analiza activitatea fiecărui primar, fiecărui consilier judeţean sau local. După analiză, biroul judeţean a ajuns la concluizia că primarii de la Conţeşti, Hulubeşti şi Cornăţelu, după ce au trădat în alegerile parlamentare din 2012, au continuat activitatea politică alături de partidele aflate astăzi la guvernare”, a declarat Iulian Vladu, deputat şi preşedinte PDL Dâmboviţa.

Cu trei primari independeţi pe scena politică din Dâmboviţa, Partidul Social Democrat aşteaptă să înregimenteze noi edili. “Primăriţa de la Cornăţelu şi primarul de la Conţeşti, dacă vor face cerere, vor avea sprijinul meu pentru primire în PSD Dâmboviţa”, a spus Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa.

Partidul Democrat Liberal este în derută de aproape un an de zile, după ce Vasile Blaga l-a demis de la şefia organizaţiei pe deputatul Florin Popescu. O serie de primari l-au urmat în mai multe acţiuni, cum ar Colegiu Director sau Liga Aleşilor Locali, care nu au fost recunoscute de conducerea filialei. Acum, noul preşedinte este deputatul Iulian Vladu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite