Medalii de aur şi bronz pentru cei mai mici atleţi de la CS Târgovişte, la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mici atleţi ai Clubului Sportiv Târgovişte au încheiat în forţă finala Campionatului Naţional dedicat juniorilor 3 – probe combinate, găzduită de Complexul Sportiv “Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Trei dintre sportivii clubului nostru, antrenaţi de Desdemona Banu Ionescu, au încheiat concursul pe podium, în urma evoluţiilor bune reuşite în “Oraşul lalelelor”. 

La capătul unor evoluţii de excepţie în proba combinată (50 m, oină, 600 m), Melania Petrescu şi Tiberiu Nicolae Voicilă au obţinut medaliile de aur. 

De asemenea, Alexandru Niţu a revenit acasă cu bronz.  Rezultate foarte bune bifate de micuţii atleţii la Piteşti a bucurat nespus de mult staff-ul tehnic al secţiei de atletism din cadrul clubului nostru. 

“Participarea la acest Campionat Naţional a reprezentat un succes pentru aceşti micuţi atleţi. Rezultatele bune obţinute de ei au venit după ce s-au pregătit cu seriozitate la antrenamente. Munca depusă de ei la antrenamente a dat roade. Rezultatele atinse de ei la Piteşti ne fac să fim mândrii de ei”, a declarat Desdemona Banu Ionescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite