Romania atacă Turneul European de Padbol cu şase sportivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
padbol

Padbol, cea mai nouă disciplină sportivă din România, ridică show-ul la fileu în Europa. Trei echipe de Padbol din Bucureşti, Craiova şi Bârlad, însoţite de preşedinta Asociaţiei Române de Padbol-Elisabeta Gherghişan, au luat în această dimineaţa avionul spre Franţa la primul turneu din seria celor ce compun Turneul European de Padbol.

'Ideea s-a născut înca din 2017, când împreuna cu colegii mei din Europa, am început sa gândim un turneu inedit pentru lumea padbolului, la care să aibă acces direct orice club care este interesat de competiţie, dezvoltare, şi de ce nu, de imagine la nivel european. Tot în acest an urmează alte trei turnee în Romania, Portugalia şi Belgia. În afara surprizelor pregatite de organizatori, ne vom bucura şi de vizita unor personalitati din lumea sportului. Avem emoţii, dar sperăm să ne întoarcem acasă cu o medalie!", a precizat Elisabeta Gherghişan, preşedinta Asociaţiei Române de Padbol.

padbol

Echipele care ne vor reprezenta laTurneul European de Padbol sunt:

1. Rafael Vasile şi Mihai Ţiplic (echipă mixtă Bucureşti/Târgovişte)

2. Olivian Surugiu şi Bogdan Răducan (Club Flux Arena, Craiova)

3. Ionuţ Pălăduţă si Oanea Dragoş (Club Greenfield, Bârlad)

Mai multe despre Padbol şi evoluţia acestui sport în cei doar 4 ani de când a fost lansat în România, pe www.padbol.ro

Padbolul a fost inventat în Argentina în anul 2008, în La Plata (Argentina) şi a fost patentat in anul 2011. Este un mix între fotbal, tenis si squash. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite