Gică Popescu: “Chindia e pe drumul cel bun!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu a spus că este linişte la Chindia
Gică Popescu a spus că este linişte la Chindia

Fostul internaţional s-a aflat zilele trecute la Târgovişte, pentru o discuţie cu preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi cu reprezentantul CJ în Adunarea Generală a clubului, Mihai Trifan.

Într-un interviu acordat ProsportGică Popescu a spus că este linişte la Chindia, iar în zilele viitoare va fi stabilit, împreună cu factorii de decizie, bugetul pentru 2013.

-    Domnule Popescu, cum a decurs întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor locale?

-    Ne-am întâlnit să ne spunem <la mulţi ani>. Nu ne văzusem anul ăsta. E normal să discutăm, să vedem ce a fost bun anul trecut, să facem planuri pentru ce urmează… O întâlnire pozitivă, ca toate cele pe care le-am avut în 2012.

-    S-au spus şi scris multe în ultima vreme. Credeţi că FC Chindia pe drumul cel bun?

-    Eu aşa zic. Nu sunt probleme şi nici nu au fost la club. De când au fost acele discuţii cu ce trebuie făcut, din vara lui 2012, lucrurile au intrat pe un făgaş normal.

-    Vom vedea jucători noi la Târgovişte?

-    S-ar putea… Pentru a aduce fotbalişti de valoare e nevoie de bani. Încercăm să facem aceste lucruri într-un mod cumpătat. Toată lumea încearcă să aducă jucători ieftini, cei buni sunt scumpi. Vom încerca, avem câteva posturi pe care ar trebui le întărim, dar acum nu suntem în postura în care să ne permitem să dăm bani pe jucători.

-    Un mesaj pentru suporterii Chindiei?

-    În primul rând, vreau să le mulţumesc pentru modul cum au susţinut echipa în turul campionatului. Sper să aibă aceeaşi atitudine şi în partea a doua a sezonului şi, cel mai important, le urez să fie sănătoşi!

-    Începe construcţia noului stadion în 2013?

-    Să dea Dumnezeu! Ar fi un lucru extraordinar pentru oraşul Târgovişte, pentru judeţul Dâmboviţa, pentru toţi iubitorii sportului.

Cantonament la Gâlma, Izvorani sau Snagov

Lotul roş-albaştrilor ar fi trebuit să plece pe 22 ianuarie într-un cantonament centralizat la Izvorani, la baza COR. Lucrurile s-au complicat, după ce responsabilii centrului de la Izvorani au decis să cazeze Fortuna Brazi pe intervalul de timp rezervat iniţial de Chindia. “Avem şi alte variante, Snagov sau Gâlma, dacă nu vom mai putea ajunge la Izvorani. 

Principalul avantaj de acolo era terenul sintetic”, declară vicepreşedintele Sorin Lungu, care a semnat ieri acordurile de transfer pentru Ghiţă, Pârvoiu, Smarandache, Buşică, Diaconu şi Cimpoiaş. Cei şase ar putea ajunge la CS Apa Craiova.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite