Gardurile dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi, din supermarketurile din Târgovişte, date jos la ordinul Primăriei: „E abuz!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gard kaufland

În urma unui control al Primăriei Târgovişte, gardurile separatoare de la intrarea şi din interiorul unor supermarketuri din oraş au fost înlăturate.

Gardurile separatoare de la intrarea şi interiorul unor supermarketuri Kaufland din Târgovişte au fost înlăturate după ce primarul municipiului, Cristian Stan, a dispus, miercuri, un control privind legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcţii, dar şi la regulile privind securitatea la incendiu.

"Am dispus efectuarea unui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcţii, dar şi la regulile privind securitatea la incendiu. În urma acestor acţiuni, supermarketul a început demontarea gardurilor! Înţeleg imperativul respectării unui act normativ, dar nu poţi asigura respectarea unei legi prin încălcarea alteia, fără a mai aduce în discuţie modul de-a dreptul degradant în care s-a procedat!", spune pe pagina sa de facebook, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Edilul susţine că gestul montării acestui tip de garduri nu are nicio legătură cu prevenţia COVID-19, dar mai mult, este "un gest ofensator, umilitor şi discriminatoriu".

gard kaufland

"Cunoaşteţi, deja, opiniile mele şi premisele din dreptul cărora vorbesc despre vaccinare. Ei bine, ca persoană vaccinată şi înţelegând deplin responsabilitatea faţă de semeni în contextul pandemic, sunt revoltat de amplasarea unor garduri metalice în incinta supermarketurilor K, care separă intrarea pentru vaccinaţi şi nevaccinaţi şi creează adevărate culoare în interiorul magazinului. Asta nu are nicio legătură cu prevenţia. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălţime e un gest ofensator, umilitor şi discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz", afirmă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Garduri montate într-un cunoscut supermarket, pentru separarea vaccinaţilor de nevaccinaţi VIDEO

Lanţul de supermarketuri care a montat garduri între vaccinaţi şi nevaccinaţi, pârât la Ambasada Germaniei

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite