FOTO VIDEO Pasager scăpat cu viaţă, după ce maşina în care se afla a fost izbită în plin de un TIR: “M-am născut a doua oară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În autoturism se aflau trei persoane. Pasagerul din spate povesteşte că s-a născut a doua oară, după ce şi-a serbat ziua săptămâna trecută
În autoturism se aflau trei persoane. Pasagerul din spate povesteşte că s-a născut a doua oară, după ce şi-a serbat ziua săptămâna trecută

Accident grav în această seară, pe drumul naţional 71, ce leagă Târgovişte de Bucureşti. O femeie de 55 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o alta a ajuns la spital cu leziuni grave, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un TIR care circula regulamentar.

De vină ar fi, din primele cercetări, femeia care a scăpat cu viaţă, care ar fi intrat de pe un drum secundar, direct în DN, fără să se asigure.

Şoferul de pe TIR povesteşte că autoturismul i-a intrat pur şi simplu sub roţi. De spaimă, nici nu îşi mai găsea cuvintele. 

“Mi-a intrat sub roţi. Nici nu am mai avut ce să fac. Îmi pare extrem de rău, chiar dacă nu sunt eu de vină, pentru că a murit o persoană. Mergeam spre Bucureşti şi transportam cherestea”, povesteşte conducătorul auto.

achim accident

În autoturism se aflau trei persoane. Pasagerul din spate povesteşte că s-a născut a doua oară, după ce şi-a serbat ziua săptămâna trecută. “Pur şi simplu a intrat în DN. I-am spus să frâneze, dar degeaba. M-am născut a doua oară. Am nişte mici zgârieturi”, ne-a spus pasagerul.

Şoferiţa, care a scăpat cu viaţă, se află acum sub supravegherea medicilor. “La faţa locului am găsit trei victime, dintre care o pacientă decedată, cu leziuni incompatibile cu viaţa, trumatism cranian şi toracic, o pacientă cu atac de panică şi cu traumatism de bazin, care a fost adusă la Spitalul Judeţean Târgovişte şi un pacient care avea doar o escoriaţie la deget, care nu a necesitat transport la spital”, a declarat dr. Roxana Andrei, de la SAJ Dâmboviţa.

Drumul Naţional 71 a fost blocat pentru aproximativ o jumătate de oră în urma acestui eveniment. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite