FOTO Şofer în stare gravă după ce a fost lovit în plin de TIR pe DN 71

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav, în această după-amiază, pe drumul naţional 71, care leagă Târgovişte de Bucureşti.Un tânăr de 25 de ani care se afla la volanul unei dubiţe a făcut o depăşire riscantă şi s-a ciocni frontal cu un TIR care venea din sens opus.

O dubiţă de marfă a intrat în depăşirea unui autobuz care a tras pe dreapta pentru a lăsa călători. Nu a băgat de seamă că din faţă venea un TIR şi a fost lovit frontal. În urma impactului, şoferul din dubiţă a fost grav rănit.

În urma accidentului TIR-UL a intrat în şanţ, iar partea din spate a blocat DN 71 pe un sens, timp de o oră şi jumătate. 

image

"Un autoturism a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un alt autovehicul. Din eveniment a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Urmează ca cercetările să definitiveze şi să lămurească cauzalitatea evenimentului rutier", a declarat cms şef Ion Niculae, şef SPR Dâmboviţa.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale şoferului.

Şoferul de 25 de ani este în stare extrem de gravă. Tocmai de aceea, medicii de la Târgovişte au luat decizia de a-l transporta la un spital din Bucureşti cu elicopterul.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite