FOTO Soacra paznicului ucis la Staţia Eroii Revoluţiei a avut o premoniţie. Ştia că ceva rău se va întâmpla: „Se temea că o să-l omoare cineva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele paznicului ucis cu sânge rece în Staţia Eroii Revoluţiei, din Capitală, îl plâng pe singurul sprijin al familiei. Bărbatul de 56 de ani, din comuna dâmboviţeană Vişina, a fost înjunghiat de un altul, care era supărat că nu l-a lăsat să intre în Parcul Carol.

Gheoghe Mocanu lucra ca paznic în Bucureşti de mai bine de un an. Rudele au primit vestea ca un trăznet. 

image

“De la fata mea am aflat. Mi-a spus că pe Gheorghe l-au tăiat nişte ţigani. Era un băiat bun. Era pâinea lui Dumnezeu. A lucrat o perioadă la Arctic, la frigidere. Are o fată în clasa a XII-a şi un băiat în clasa a XI-a. Acum când să dea şi ea BAC-ul. Vai de noi. ne-a spus soacra paznicului, Ioana Rizea.

Femeia a avut chiar o premoniţie că ceva rău se va întâmpla

“Chiar am visat într-o noapte că un ţigan venise la mine să mă mărit cu el, cu câteva zile în urmă. Venise să mă ia şi am zis că asta e boală. Mă aşteptam să îmi moară vaca sau tatăl meu că are 82 de ani. Nu mă gândeam la aşa ceva. Ne spunea mereu că e greu acolo la Bucureşti. Se temea că o să-l omoare cineva”, a mai spus Ioana Rizea.

Gheoghe Mocanu, în vârstă de 56 de ani a fost înjunghiat, ieri, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din Bucureşti. Agresorul a fost reţinut de poliţie, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.  Victima atacului a fost transportată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde a intrat direct în sala de operaţii, plaga înjunghiată fiind una adâncă.  

image

Primele date din anchetă arată că victima, care lucra ca paznic în Parcul Carol din Capitală, a avut un conflict cu atacatorul în timpul serviciului. Supărat că nu a fost lăsat să intre în parc, atacatorul l-a aşteptat pe paznic să iasă din tură, iar apoi l-a urmărit, a intrat după el la metrou şi l-a atacat din spate. Vecinii bărbatului îl ştiau ca un om bun şi muncitor. Mai mult, îşi iubea copiii ca pe ochii din cap. 

image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite