FOTO Copiii din Raionul Ştefan Vodă au respirat aer curat lângă monumentele naturii Sfinxul şi Babele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de elevi din Raionul Ştefan Vodă din Republica Moldova au venit în vacanţă în judeţul Dâmboviţa. după câteva ziel petrecut în tabăra Căprioara, cei mici au petrecut două zile de neuitat la peste 1500 de metri altitudine, în Munţii Bucegi.

Elevii moldoveni s-au distrat în Platoul Padinii practicând sporturi extreme, dar au plecat acasă şi cu amintiri frumoase de lângă monumentele naturale din Dâmboviţa, Babele şi Sfinxul.

Elevii din Raionul Ştefan Vodă din Republica Moldova au fost şi la tabăra de stat "Căprioara" în perioada 27 iulie – 6 august, iar evenimentul face parte din protocolul de înfrăţire a judeţului Dâmboviţa cu Raionul Ştefan Vodă. 

"Este un lucru important continuarea colaborării. Vor merge şi din judeţul Dâmboviţa, în luna august, într-o tabără la Ştefan Vodă tot 25 de copii de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. 

Acesta a mai spus că va avea o întâlnire cu preşedintele Raionului Ştefan Vodă, care vine în judeţul Dâmboviţa în perioada respectivă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite