Fost director la Arpechim Pitești, găsit împușcat cu propria armă de vânătoare. Ce spun apropiații lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 68 de ani din localitatea dâmboviţeană Ulieşti, fost director la Arpechim Pitești, a fost găsit împuşcat în ca, miercuri, cu o armă de vânătoare pe care o deţinea legal.

Bărbatul trăia de ceva timp cu impresia că suferă de cancer osos. FOTO CS
Bărbatul trăia de ceva timp cu impresia că suferă de cancer osos. FOTO CS

O femeie a anunţat la 112 cazul unui bărbat găsit împuşcat în cap. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbat împuşcat mortal în cap, într-una dintre camerele locuinţei.

Întreaga comunitate din Uliești, din județul Dâmbovița, este în stare de șoc, după ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, fost director la Arpechim Pitești, și-a încheiat socotelile cu viața într-un mod tulburător. Acesta s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

Se pare că bărbatul trăia de ceva timp cu impresia că suferă de cancer osos, după ce a avut o operație la unul dintre picioare și începuse să aibă probleme și la celălalt.

Apropiații spun că a amenințat de mai multe ori că își va lua viața, însă nimeni nu și-a imaginat că se va ajunge aici. Din nefericire, și-a pus planul în aplicare.

„Avea el în cap că are cancer, dar nu avea”

„Nu cred că a fost depresie pentru că el asta o spunea de foarte mult timp. Toți am luat-o în spirit de glumă, nicidecum. Nu ne-am așteptat la asta și nici soția, mai ales că avea tot ce îi trebuie. Avea probleme cu picioarele, dar totul era pe reumatic. Era un om cuminte, foarte cuminte”, spune o vecină.

Bărbatul trăia de ceva timp cu impresia că suferă de cancer osos. FOTO CS
Bărbatul trăia de ceva timp cu impresia că suferă de cancer osos. FOTO CS

Tragedia s-a petrecut miercuri, în jurul orei 16:00, în timp ce soția acestuia se ocupa de treburi în gospodărie. Bărbatul suferea de o problemă la picioare și mergea destul de greu, însă, în afară de această problemă, cunoscuții spun că era jovial și tot timpul activ. Cel mai probabil depresia a pus stăpânire pe el și, într-un final, l-a învins.

„A făcut o operație la picior și din aia i s-a tras. Se gândea să nu fie ceva mai rău. Mergea cu bastonul, se mai sprijinea și în bicicletă și în cadru. Dânsul era foarte vorbăreț. Avea el în cap că are cancer, dar nu avea”, spune o altă vecină a bărbatului.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi împușcat în zona capului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Uliești, unde, într-o cameră a unei locuinței, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împușcare, în zona capului”, arată IPJ Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite