Femeia lovită pe trecere de tânărul care a fugit de la locul faptei a murit la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru fapta comisă ieri, tânărul a fost reţinut pt 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă
Pentru fapta comisă ieri, tânărul a fost reţinut pt 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă

Angajata Arctic SA, în vârstă de 40 de ani, lovită pe trecerea de pietoni din faţa fabricii de un şofer fără permis, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală în urma leziunilor grave.

"Pacienta a venit în stare comatoasă, cu suspiciune de fractură de bază de craniu, cu traumatism de bazin şi de membru inferior drept, fractură de femur drept. S-a interventi de urgenţă cu intubare cu două căi venoase şi a fost solicitat de urgenţă un echipaj cu medic, s-a luat legătura cu Spitalul Floreasca, fiind un caz foarte grav, pentru a beneficia cât se poate de tratament cât mai bun", a declarat dr. Ciceiu Balama, de la Spitalul Găeşti.

Pentru fapta comisă ieri, tânărul a fost reţinut pt 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Victima a decedat în cursul nopţii, la spital.

Potrivit Poliţiei, tânărul, care a fugit de la faţa locului după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, a mai fost prins conducând fără permis. 

S-a întâmplat anul trecut când poliţiştii i-au întocmit un dosar penal în baza căruia tânărul este judecat. Procesul este în desfăşurare.

Şoferul s-a panicat şi a fugit la barajul din Zăvoiu. A abandonat maşina fiind în zona localităţii Mogoşani. Acolo a fost găsit de oamenii legii, cărora le-a spus că voia să-şi pună capăt zilelor, îngrozit de ce a făcut.

Oamenii legii din Găeşti s-au folosit inclulsiv de câini de urmă pentru a-l găsi pe şofer. Acţiunile au fost coordonate de comandantul Poliţiei Găeşti, cms. şef Alexandru Iorga.

Bărbatul mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis.  Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar mâine, 9 martie, va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Victima, de fel din Hulubeşti, a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Imagine indisponibilă


 

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO Cum i-a condus câinele lup pe anchetatori către şoferul care fugise după ce a lovit mortal o femeie în faţa Arctic

FOTO VIDEO Şoferul care a lovit o femeie în faţa Arctic nu este la prima abatere la volan. Este cercetat pentru o infracţiune comisă anul trecut

VIDEO Şofer reţinut după ce a spulberat o femeie pe trecerea de pieton şi a fugit. Le-a spus poliţiştilor că a vrut să se sinucidă după ce şi-a dat seama ce a făcut

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite