FOTO VIDEO Şoferul care a lovit o femeie în faţa Arctic nu este la prima abatere la volan. Este cercetat pentru o infracţiune comisă anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul de 20 de ani care a accidentat grav, joi, o femeie pe trecerea de pietoni din faţa Arctic Găeşti, nu nu este la prima abatere la volan. El este cercetat pentru o infracţiune comisă anul trecut.

Potrivit Poliţiei, tânărul, care a fugit de la faţa locului după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, a mai fost prins conducând fără permis. 

S-a întâmplat anul trecut când poliţiştii i-au întocmit un dosar penal în baza căruia tânărul este judecat. Procesul este în desfăşurare.

Pentru fapta comisă ieri, tânărul a fost reţinut pt 24 de ore, iar pe parcursul acestei zile va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Victima a decedat în cursul nopţii, la spital.

Şoferul s-a panicat şi a fugit la barajul din Zăvoiu. A abandonat maşina fiind în zona localităţii Mogoşani. Acolo a fost găsit de oamenii legii, cărora le-a spus că voia să-şi pună capăt zilelor, îngrozit de ce a făcut.

Oamenii legii din Găeşti s-au folosit inclulsiv de câini de urmă pentru a-l găsi pe şofer. Acţiunile au fost coordonate de comandantul Poliţiei Găeşti, cms. şef Alexandru Iorga.

Bărbatul mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis.  Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar mâine, 9 martie, va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Victima, de fel din Hulubeşti, a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Femeia lovită pe trecere de tânărul care a fugit de la locul faptei a murit la Spitalul Floreasca

VIDEO Cum i-a condus câinele lup pe anchetatori către şoferul care fugise după ce a lovit mortal o femeie în faţa Arctic

VIDEO Şofer reţinut după ce a spulberat o femeie pe trecerea de pieton şi a fugit. Le-a spus poliţiştilor că a vrut să se sinucidă după ce şi-a dat seama ce a făcut

Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite