Dâmboviţa „exportă” şi anul acesta, la Târgul de Turism, Turnul Chindiei sau Peştera Ialomiţei

0
0
Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească va avea, de asemenea, un stand la acest eveniment.
Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească va avea, de asemenea, un stand la acest eveniment.

Autorităţile locale şi cele judeţene vor participa şi anul acesta, la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo, în Bucureşti. Consilierii locali târgovişteni au aprobat pentru acest eveniment, suma de 11.243 lei.

Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească va avea, de asemenea, un stand la acest eveniment.  

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an. Reprezentată prin cele mai importante companii din România şi din străînătate, lumea turismului se întâlneşte sub acelaşi acoperiş, în cadrul ediţiilor de primăvară şi de toamna ale TTR.

turismdb

Ediţia de primăvară 2019 este organizată în perioada 21-24 februarie 2019 în Pavilioanele B1 şi B2! Pavilionul B1 este dedicat zonelor turistice din România prin intermediul: Administraţiilor Publice Locale, Asociaţiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Judeţene şi Primarii, iar Pavilionul B2 este dedicat Agenţii de turism, touroperatori, participări internaţionale şi servicii turistice. 

În aceeşi perioada va avea loc în Pavilionul B1 ROMHOTEL – Expoziţie internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante.

De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din ţară noastră prin promovarea zonelor de atracţie turistică şi a serviciilor din România, dar şi prin organizarea de conferinţe şi sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autorităţile în domeniu. 

Astfel, în cadrul fiecărei ediţii, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo şi partenerii acestui târg: ANAT –  Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Camerele de Comerţ şi Industrie din România, OPTBR – Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite