Cum arde grăsimile o stewardesă campioană la fitness. Ponturi pentru un abdomen cu pătrăţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Căzăceanu trăieşte în Dubai alături de iubitul ei, Nino Barbu, fost sportiv - căpitanul echipei naţionale de rugby în 7, declarat în 2012 cel mai bun jucător din ţară
Andreea Căzăceanu trăieşte în Dubai alături de iubitul ei, Nino Barbu, fost sportiv - căpitanul echipei naţionale de rugby în 7, declarat în 2012 cel mai bun jucător din ţară

Andreea Căzăceanu, campioană la fitness şi stewardesă în viaţa de zi cu zi, spune că, dacă vrem să avem un corp perfect, trebuie să „muncim“ mai mult în bucătărie, în sala de fitness sau în parcuri.

Andreea Căzăceanu este o româncă în vârstă de 29 de ani care locuieşte în Dubai, lucrează ca stewardesă şi e pasionată de fitness. Atât de pasionată încât a participat şi la nenumărate competiţii, iar recent a cucerit medalia de aur la „Universal Muscle Fitness and Fashon  – Amateur Championship 2016“.Ţinta ei este titlul de Miss Olympia. Andreea Căzăceanu este iubita lui Nino Barbu, fost sportive, căpitanul echipei naţionale de rugby în 7. El este acum antrenor personal şi îi pregăteşte pe poliţiştii din Dubai.

În ceea ce priveşte modalităţile prin care oamenii pot arde grăsimile şi pot să-şi remodeleze corpul, Andreea Căzăceanu spune că „pătrăţelele“ de pe abdomen se fac în bucătărie. „Ca să spulberam mitul că ar exista pastile magice care te fac să slăbeşti, vă spun clar că nu există. Este doar muncă şi disciplină. Consider că cel mai important lucru pentru un stil de viaţă echilibrat este consistenţa în antrenament şi crearea unui stil de viaţă sănătos. Pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus recomand 30 de minute de cardio pe stomacul gol înainte de micul dejun“, spune tânăra care s-a născut în Târgovişte şi a părăsit ţara în urmă cu cinci ani.

Andreea adaugă că de cele mai multe ori consumăm mult prea multă mâncare. „Trebuie să ne stabilim aportul caloric de care corpul nostru are nevoie, iar restul trebuie eliminat. Este de preferat ca mesele să fie mici şi dese, pentru a nu ne simţi prea plini după consum, pentru a ţine metabolismul ridicat. De asemenea, trebuie să evităm consumul de lichide în primele 20 de minute de după masă. Este  o concepţie greşită că dacă mâncăm o dată pe zi şi puţin slăbim. Acest lucru nu face decât să încetinească metabolismul şi să creeze depozite de energie sub formă de grăsime. Un bun exemplu în acest sens ar fi persoanele de sex feminin slabe ce nu pot scăpa de celulită“, mai spune campioana la fitness.

andreea cazaceanu
Adreea Cristina Căzăceanu

„Lenea e prea mare“

După ce stabilim cât de mult şi cât de des rebuie să mâncăm, este de preferat să reducem consumul de carbohidraţi. „Trebuie să ne ferim de absolut tot ce înseamnă mâncare procesată şi să consumăm alimentele gătite cât mai simplu, fierte sau la grill, şi să  folosim cât mai puţine sosuri, arome. Legumele proaspete şi crude ajută foarte mult la pierderea în greutate, dar si ele trebuie alese cu atenţie. Eu recomand sparanghelul, brocoli, conopida, morcovii, cartofii dulci şi spanacul“, dezvăluie sterwardesa.
 

cazaceanu andreea
andreea cazaceanu
andreea cazaceanu
andreea cazaceanu

Dacă dorim patrăţele pe abdomen, deja vorbim de o dietă mult mai complexă şi un antrenament mult mai elaborate, adică „muncă“ în bucătărie: în niciun caz nu trebuie să mâncăm ce apucăm.„ Recomand să apelaţi la un expert care v-a personaliza dieta şi v-ar stabili macronutrienţii necesari pentru rezultate sigure şi rapide“, crede tânăra. În cursele pe care le face, Andreea mărturiseşte că îşi ia cu ea atât mâncare sănătoasă, cât şi gantere de antrenament. „Mulţi prieteni îmi spun că nu pot face nici pe jumătate din ce fac eu, dar uite că nu este greu dacă vrei să faci ceva. Realitatea este că lenea e prea mare“, mai spune campioana la fitness.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite