Copil de doi ani, lovit cu mașina de o șoferiță în vârstă de 27 de ani din Târgoviște

0
Publicat:

Un copil de doar doi ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla o tânără de 27 de ani, din Târgoviște. Micuțul a fost lovit de mașină pe Bulevardul Eroilor, din Târgoviște.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

În urma leziunilor suferite, cel mic a fost transportat de urgență la Unitatea Primiri Urgențe din oraș pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La volanul autoturismului care a lovit micuțul se afla o tânără de 27 de ani. „Pe numele femeii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității. Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că o femeie, de 27 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Eroilor din municipiu, ar fi acroșat și accidentat un minor în vârstă de doi ani”, potrivit IPJ Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Mașină proiectată pe trecerea de pietoni, în Găești

O femeie din Găești a scăpat ca prin urechile acului de o accidentare, chiar pe trecerea de pietoni. Un șofer a oprit regulamentar pentru a-i da prioritate, însă o altă mașină îl lovește în spate.

Totul s-a întâmplat în orașul Găești (Dâmbovița), pe trecerea de pietoni din fața Primăriei. Un șofer neatent a izbit în spate un autoturism care oprise pentru a da prioritate unei femei care tocmai traversa.

Deși aceasta este atentă și se asigură temeinic, într-o fracțiune de secundă, un autoturism vine din spate cu viteză și lovește atât de puternic mașina oprită, încât aceasta este pur și simplu proiectată în față, către pieton.

VIDEO cronica-gaestiului.ro

Ambele autoturisme au fost avariate serios.

La fel s-a întâmplat și în cazul unei bătrâne, tot în Găești. Femeia a scăpat la milimetru de un accident grav, posibil letal. Un șofer a fost surprins de imaginile de supraveghere cum trece în mare viteză pe trecerea de pietoni pe care se afla femeia. Totul s-a întâmplat în urmă cu trei luni.

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de luat vederi din Găești. O bătrână a fost în pericol de moarte, când s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni din fața Colegiului Național „Vladimir Streinu”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite