Copiii din Iazu l-au avut profesor pe Cătălin Măruţă, pentru câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de la Pro Tv, Cătălin Măruţă, a petrecut o zi cu copiii de la grădiniţa din satul Iazu, judeţul Dâmboviţa, care a participat la programul Fiecare Copil în Grădiniţă.

Prezentatorul a petrecut câteva ore cu cei mici, au răsfoit împreună cărţile de colorat aduse de el, au vorbit despre prietenie şi despre cât este de important să-i încurajezi şi să-i ajuţi pe colegi şi pe prieteni să înveţe. După lecţiile de la grădiniţă, Cătălin, împreună cu echipa emisiunii La Măruţă, a mers în comunitatea dâmboviţeană, a vizitat familiile câtorva copii şi a văzut contrastul dintre condiţiile de la grădiniţă şi cele de acasă şi, mai ales, greutăţile cu care se luptă cei mici şi părinţii acestora.

maruta la gradinita

FOTO click.ro

“Ziua petrecută în grădiniţă m-a făcut să cred şi mai mult că educaţia este soluţia pentru comunităţile defavorizate. Învăţând, copiilor li se deschid uşi spre un viitor mult mai bun. Ei zâmbesc când văd că şi ei contează, că li se acordă atenţie. Au astfel şansa să devină ce îşi doresc, pot să viseze, se citeşte asta în ochii lor. Mă bucur că m-au recunoscut şi că s-au bucurat de lecţia predată de mine. Mulţumesc OvidiuRo pentru invitaţie. Sunt mândru să fiu un ambasador al acestui proiect care schimbă mentalităţi”, a declarat Cătălin Măruţă.


Citiţi continuarea pe click.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite