CJ Dâmboviţa promovează judeţul în Parlamentul României: „Evenimentul va fi unul important pentru afirmarea în circuitele turistice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va derula, în incinta Parlamentului României, un proiect de promovare a judeţului, intitulat ”Descoperă Dâmboviţa”. Evenimentul are loc în perioada 15 - 17 octombrie 2018.

luciana critea cj dambovita

„Acţiunea are ca scop principal prezentarea, la nivel naţional, atât a tuturor elementelor de identificare a judeţului, îndeosebi valori, tradiţii şi cultură, cât şi de a face cunoscut publicului interesat potenţialul economic, istoric, educaţional şi turistic al locului. Evenimentul va fi unul important pentru afirmarea judeţului Dâmboviţa în circuitele turistice şi va contribui la dezvoltarea socio-economică a zonei, având în vedere faptul că investiţiile demarate în ultima perioadă în judeţ şi oportunităţile existente, în prezent, în acest domeniu sunt unele de anvergură”, a precizat vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Luciana Cristea. 

Şefii judeţului cred că proiectul ”Descoperă Dâmboviţa” este un bun prilej de a promova părţi ale istoriei românilor, oraşul Târgovişte, reşedinţa judeţului şi fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, care este un simbol arhitectural reprezentativ pentru trecutul şi evoluţia statului român.

„În acest sens, avem plăcerea de a vă invita să vă alăturaţi demersului iniţiat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi să vizitaţi, în perioada 15-17 octombrie 2018, standul de promovare aferent proiectului ”Descoperă Dâmboviţa”, ce va fi amplasat în incinta Parlamentului României”, mai spune Luciana Cristea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite