CJ Dâmboviţa bagă zeci de milioane în reabilitarea drumului judetean Sinaia-Cabana Babele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CJ Dâmboviţa va organiza astăzi, o licitaţie restransă accelerată pentru contractul de reabilitare a DJ 713, a cărui valoare este estimata la 45.545.980 lei, fara TVA.

Potrivit anunţului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), durata contractului "Reabilitare drum DJ 713 Sinaia - Cabana Babele (km 0+000 - km 16+000)" este de 24 luni începând de la data atribuirii. Distanţa pe care CJ Dâmboviţa o va reabilita este de 9,97 de km. „Noi am scos acest drum la licitatie şi avem în intenţie să obţinem finanţare pe programul ”Reabilitare şi modernizare – 10.000 km Drumuri de interes judeţean şi Drumuri de interes local”, implementat de către Ministerul Dezvoltării Regionale si Turismului, în perioada 2010 - 2013. Deodamdată, acest drum va fi finanţat din bugetele celor două consilii Judeţene şi alte surse legal constituite. Noi avem 9,970 de km pe Dâmboviţa şi restul până la 16 km, se află pe teritoriul judeţului Prahova”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Roxana Moise, purtătorul de cuvânt al CJ Dâmboviţa.

Condiţii de participare la licitaţie

Cei care doresc să participe la această licitaţie trebuie să fi avut un nivel minim al cifrei de afaceri pe ultimii trei ani de 90.000.000 lei.  Pe de alta parte, candidatul trebuie să fi executat şi finalizat, în ultimii cinci ani, cel puţin un contract de lucrări similar cu obiectul contractului ce urmează a fi atribuit (lucrari de drumuri, viaducte şi gaze) a cărui valoare să fie egală cu minim 45.000.000 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite