Autorităţile din Dâmboviţa iau în calcul posibilitatea de a trimite un transport de ajutoare către zonele afectate de conflictele din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), alături de cea a Filialei Dâmboviţa de Cruce Roşie au primit, vineri, vizita unei delegaţii a Crucii Roşii Kiev, condusă de preşedintele organizaţiei, Tatiana Goienko.

”Sunt la curent cu bunele relaţii de cooperare pe care le aveţi cu Filiala Dâmboviţa de Cruce Roşie şi vă mulţumesc pentru colaborarea dumneavoastră. Consiliul Judeţean Dâmboviţa finanţează organizaţia judeţeană de Cruce Roşie şi facem eforturi pentru ca activităţile sale să se desfăşoare în bune condiţii. Am încredere că această întâlnire este un nou pas în strângerea legăturilor dintre instituţii şi vă asigur de tot sprijinul autorităţilor dâmboviţene în acţiunile dumneavostră viitoare”, a precizat Alexandru Oprea, preşedintele CJD.  

Delegaţia de la Kiev este prezentă în judeţul Dâmboviţa în intervalul 5-10 august, în baza acordului de parteneriat între filialele Dâmboviţa şi Kiev, iar în primele zile ale vizitei, cei 6 oaspeţi au participat la Tabăra de prim-ajutor şi intrevenţie în caz de dezastre, care s-a desfăşurat în zona Padina – Peştera, urmând ca în timpul rămas să viziteze mai multe instituţii şi obiective turistice dâmboviţene.

Imagine indisponibilă

”Ne-a impresionat judeţul dumneavostră, atât prin oamenii pe care i-am întâlnit, dar şi prin natura impresionantă, pe care am văzut-o în zona montană. Noi avem o colaborare foarte bună cu Crucea Roşie Dâmboviţa, activităţi asemănătoare şi obiective comune. Suntem plăcut impresionaţi de implicarea autorităţilor judeţene în activităţile Crucii Roşii, întrucât împreună este mult mai uşor ca oamenii să facă lucruri frumoase şi utile celorlalţi, iar la întoarcerea în ţară ne vom adresa şi noi autorităţilor, încercând să vă urmăm modelul”, a spus Tatiana Goienko.

În cadrul întâlnirilor avute, s-a discutat şi despre posibilitatea ca judeţul Dâmboviţa să trimită un transport de ajutoare, constând în alimente de bază, către zonele afectate de conflictele din Ucraina.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite