Apartament din Moreni, cuprins de flăcări: „dintr-o dată am văzut fum. Era să îmi cadă o ţigla în cap” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu moreni

Locatarii unui bloc din Moreni au trăit spaima vieţii, duoă ce un  incendiu a izbucnit la unul dintre apartamente iar fumul gros s-a extins pe toată scara. Oamenii au sunat speriaţi la 112 iar pompierii au lichidat rapid incendiul. Din fericire nimeni nu am fost rănit.

Incendiul s-a produs la un apartament aflat la etajul 1 în care se afla o femeie. Vecinii au ieşit speriaţi şi au văzut un fum gros şi flăcări. Au fost alertaţi pompierii iar salvatorii de la Detaşamentul Moreni au intervenit cu două autospeciale şi un echipaj SMURD pentru stingerea incendiului. 

„Acolo era căţelul meu şi dintr-o dată am văzut fum. Era să îmi cadă o ţigla în cap. Apoi a început să ardă”

La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta în interiorul apartamentului, iar casa scării era inundată cu fum. Pompierii au localizat rapid incendiul, împiedicând extinderea flăcărilor la vecinătăţi şi au evacuat locatarii aflaţi acasă până la aerisirea casei scării. 

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. 

Au ars piese de mobilier, obiecte de uz casnic, elemente de tâmplărie (din lemn), produse electrocasnice şi materiale textile. 

Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de o cană electrică lăsată nesupraveghetă, sub tensiune.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite