Adrian Ţuţuianu: “Am mai discutat cu domnul Volintiru. Anumite aspecte le-am rezolvat, anumite aspecte nu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţiile din cadrul USL Dâmboviţa nu s-au schimbat prea mult după ultimul conflict mediatic avut de şefii PSD şi PNL. Medierea de la centru a fost văzută atunci ca unica soluţie de rezolvare a problemelor din teritoriu. Acum însă, dialogul pare să fie cheia succesului.

“Am mai discutat cu domnul Volintiru. Anumite aspecte le-am rezolvat, anumite aspecte nu. Continuăm să discutăm, că până la urmă calea dialogului este cea mai bună. Dacă putem să ne înţelegem singuri cred că este o chestiune mai valabilă decât orice soluţie  impusă de la nivel central, pentru că până la urmă noi ştim mai bine care sunt realităţile la nivel local. Nu s-a întâmplat nimic notabil de la ultima noastră discuţie. Eu am sesizat centrul pe anumite dispute existente în USL şi acelaşi timp, am încercat prin discuţii individuale, nu oficiale, să mai înlăturăm din asperităţile care există între noi şi să găsim calea comună de rezolvare a problemelor  în interesul guvernării şi în interesul cetăţeanului. O să avem un comitet executiv naţional al partidului la sfârşitul lunii august şi atunci vom discuta şi aspectele care ţin de relaţiile din cadrul USL”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

image

Între timp, Mihai Volintiru nu pierde nicio ocazie de se poza şi de a se ţine în braţe cu liderii PDL. Cel mai recent exemplu s-a consumat la Răcari, de "Zilele Oraşului", acolo unde Volintiru s-a pozat cu deputatul PDL, FLorin Popescu.

CITEŞTE ŞI:

Iubire mare între Mihai Volintiru (PNL) şi Florin Popescu (PDL), la Răcari, de “zilele oraşului”

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite