Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul său. „Nu mă pot uita în ochii copilului meu și să îi spun că nu mai pot”

0
Publicat:

O activistă renumită în județul Dâmbovița pentru activitatea ei caritabilă, Nicoleta Ioniță, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Băiatul de 16 ani are scolioză care necesită purtare de corset și kinetoterapie.

Acitivista Nicoleta Ioniță cere ajutor acum pentru fiul său. FOTO Facebook
Acitivista Nicoleta Ioniță cere ajutor acum pentru fiul său. FOTO Facebook

Totul costă și Nicoleta a decis, așa cum ea a cerut sprijinul pentru mii de copii, să solicite semenilor ajutor și pentru al ei.

A pornit multe campanii de ajutorare, prin care au fost ajutate familii de defavorizate, iar acum are și ea nevoie de ajutor. După ce a construit sau renovat case, a îmbrăcat și încălțat mii de copii, Nicoleta Ioniță își vede acum propriul copil la mare încercare.

Acitivista Nicoleta Ioniță. FOTO Facebook
Acitivista Nicoleta Ioniță. FOTO Facebook

În noiembrie 2023, Nicoleta Ioniță a primit o veste cutremurătoare. Băiatul său suferă de scolioză, o boală a coloanei vertebrale, nevindecabilă. Coloana nu se mai poate îndrepta.

Nu îmi este ușor să cer pentru mine, dimpotrivă, îmi este foarte greu, dar mă gândesc că poate binele făcut în atâția ani se va întoarce către noi”, este mesajul transmis de Nicoleta Ioniță.

Ea spune că două soluții pentru a reduce curbura coloanei vertebrale: 1. corset și kinetoterapie, 2. terapia Schroth și operație. „Operația nu este o opțiune în acest moment pentru că se pot (încă) reduce gradele cu multă kinetoterapie și corset Cheneau purtat 23 de ore din 24. Și asta facem acum. Multă kinetoterapie, care costă”, precizează, cu durere, mama.

Nicoleta Ioniță spune că are nevoie de bani pentru tratamentele costisitoare, așa că solicită semenilor ajutor și pentru băiatul său.

Vă cer ajutorul pentru că nu mă pot uita în ochii copilului meu și să îi spun „nu mai pot, când încă pot să strig după ajutor. Da, vin în fața voastră și vă rog să ne ajutați. Nu îmi este ușor să cer pentru mine, dimpotrivă, îmi este foarte greu, dar mă gândesc că poate binele făcut în atâția ani se va întoarce către noi”, este mesajul transmis de Nicoleta Ioniță.

Cei care vor să îl sprijine financiar pe băiatul Nicoletei Ioniță în vederea continuării kinetoterapiei și a tratamentului pot depune orice sumă de bani în următoarele conturi:

RO39INGB0000999907613739 – Titular Barbu Gheorghe Marcel

paypal https://www.paypal.com/paypalme/nicoletaionita

nico976.ni@gmail.com

Revolut 0770.460 385

revolut.me/daruiestesiajuta

Prin Paypal sau Revolut trebuie făcută mențiunea „Tedi”

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite