A doua victorie consecutivă pentru MCM Târgoviște în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM și-a respectat statutul de favorită în confruntarea cu Samsun Basketball, câștigând la o diferență de 9 puncte.

Joi seară, a avut loc, în Turcia, confruntarea dintre Samsun Basketbol și Municipal MCM Târgoviște, contând pentru etapa a III-a a grupei H din Fiba EuroCup. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a reușit să se impună cu scorul de 63-72 (22-27, 11-16, 14-8, 16-21).

Au condus pe toată durata întâlnirii

MCM a început bine meciul și diferența de pe tabelă a crescut constant până la pauză, 22-27 după primul sfert și 33-43 după alte 10 minute. La revenirea de la cabine, turcoaicele au avut o tresărire de orgoliu, apropiinduse la 4 puncte, 47-51.
Imediat după începerea ultimului sfert, a intrat în scenă veterana echipei din Târgoviște, Larisa Toma. Ea a recuperat excelent la 53-50 și apoi le-a tăiat aripile celor de la Samsun, marcând singurele ei puncte din această partidă, exact atunci când echipa sa avea mai mare nevoie și ducând scorul la 50-56. Larisa nu s-a oprit aici și a mai făcut câteva recuperări excelente, astfel că Samsun a reușit primele puncte din sfertul al 4-lea, abia în minutul 7, când tabela arăta 51-62.

Shay Doron MVP-ul meciului

Dacă în meciurile de până acum a dezamăgit ratând exasperant, în duelul cu Samsun Basketbol, Shay Doron a fost decisivă pentru echipa sa. Ea a reușit 25 de puncte și 7 recuperări și merită titlul de MVP al confruntării, la mare luptă cu Nicky Anosike. Americanca a reușit primul ei double-double din acest sezon european, cu 12 puncte și tot atâtea recuperări.
Foarte bine au evoluat și Larisa Toma, care a recuperat de 15 ori și Tatyana Troina, autoare a 14 puncte.

KV Imperial de neoprit

Singura echipă din grupa H, care a înregistrat 3 victorii după tot atâtea etape este formaţia cipriotă KV Imperial Limassol. Echipa din insula Afroditei a trecut aseară, pe teren propriu cu 62-53 de Dynamo Kursk.
Astfel, MCM, care va primi în următoarea rundă vizita celor de la KV Imperial, echipă în faţa căreia a pierdut meciul tur, din deplasare cu 75-88, trebuie să câştige partida la o diferenţă mai mare de 13 puncte, pentru a prelua şefia grupei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite