Un tânăr a fost trimis în judecată acuzat că a expediat cannabis din Grecia în România. Unde erau ascunse drogurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani din Şaru Dornei, judeţul Suceava, a fost trimis în judecată pentru că ar fi făcut trafic cu cannabis. Tânărul ar fi expediat din Grecia în România 200 de grame de canabis. Dosarul este instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism.

Cazul se află în atenţia procurorilor DIICOT încă din anul 2013. La vremea respectivă suspectul era minor. Tânărul este acuzat că a expediat din Grecia în România aproximativ 200 de grame de canabis. Drogurile au fost ascunse în pungi cu mâncare pentru pisici. Faptele ar fi fost comise în perioada aprilie – octombrie 2013. Dosarul a fost trimis la instanţă la mijlocul acestei săptămâni.

Un aspect este cert: inventivitatea traficanţilor de droguri nu are limite. În urmă cu câteva luni, poliţiştii de la Serviciul Antidrog au descins în locuinţa unui tânăr din comuna Dumbrăveni a judeţului Suceava. Oamenii legii aveau informaţii bărbatul cultivă canabis în spatele casei. Înainte să facă percheziţiile, poliţiştii au aflat că tânărul ar fi expediat şapte kilograme de canabis în Irlanda. Drogurile erau ascunse în butoaie de brânză şi murături. În casa din Dumbrăveni poliţiştii au găsit un kilogram de canabis.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite