Ucrainean prins la Siret cu ţigări de contrabandă în rezervorul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au descoperit  aseară în autoturismul unui ucrainean 400 pachete de ţigări ce erau ascunse  într-un locaş special amenajat prin modificarea rezervorului autoturismului. 

Anatolii H., în vârstă de 44 de ani, a încercat aseară să intre în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

„După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat  un control amănunţit asupra persoanei şi  mijlocului de transport, ocazie cu care  au fost descoperite  ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat prin modificarea rezervorului autoturismului, 400 pachete de ţigări marca „Viceroy”, de provenienţă R. Moldova“, a declarat Dănuţ Strugaru, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava.

Ţigările în  valoare de 1.680 lei  au fost confiscate de către organele vamale, ucraineanul primind şi o amendă de 7.000 lei. Pe lângă acestea, autoturismul marca „Ford“  în valoare de 4.500 lei a fost ridicat în vederea confiscării.

Potrivit reprezentanţilor IJPF, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali descoperă săptămânal ţigări ascunse în diferite componente ale autoturismelor sau în locaşuri special amenajate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite