Suceava: 18 poliţişti de frontieră din lotul "Siret" ar putea fi eliberaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru aceştia Curtea de Apel Bucureşti a respins propunerea procurorilor de prelungirii a arestării preventive. În cazul unui poliţist procurorii nu au mai cerut prelungirea arestării. Dacă ÎCCJ va respinge recursul procurorilor, aceştia vor fi liberi începând de luni

Curtea de Apel Bucureşti a respins propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de procurorii din cadrul DNA Bucureşti în cazul a 18 poliţişti de frontieră de la Siret arestaţi pentru corupţie.

Viloaiele şpăgarilor de la Vama Siret (FOTO)

Pentru poliţistul Mihai Doru Tocilă procurorii nu au mai cerut prelungirea măsurii de arestare preventivă, aceasta putând părăsi arestul IPJ Bucureşti după 3 aprilie când îi expiră termenul. În cazul a 36 dintre cei 59 de poliţişti şi vameşi arestaţi, instanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, printre care şi Aurel Anea, fostul şef al PTF Siret.

„S-a depus recurs în cazul celor care li s-a prelungit măsura de arestare preventivă. Până la sfârşitul săptămânii urmează să se judece deoarece pe 3 aprilie expiră termenul“, ne-a spus avocatul Ionel Andrişan, care apără şase poliţişti de frontieră din lotul Siret.

Suceava: Spăgarii de la Siret au fost suspendaţi din funcţie

Alţi trei dintre cei 59 de poliţişti de frotieră arestaţi la începutul lunii februarie sunt deja în libertate şi s-au întors la serviciu deoarece instanţa i-a eliberat de aproape o lună.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite