Şoferul de 39 de ani care a intrat frontal într-un autocamion făcuse infarct la volan. Bărbatul tocmai se întorcea de la spitalul unde era internat fiul său

0
0
Şoferul autoturismul a intrat frontal într-un autocamion FOTO: ISU Suceava
Şoferul autoturismul a intrat frontal într-un autocamion FOTO: ISU Suceava

Un bărbat de 39 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, care s-a produs luni, 9 decembrie, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. Bărbatul conducea un autoturism care s-a izbit frontal într-un autotren.

Primele cercetări efectuate de poliţişti arată că bărbatul de 39 de ani s-a izbit cu maşina în TIR, după ce a făcut infarct la volan. El tocmai se întorcea de la Iaşi, acolo unde fiul său era spitalizat. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00 pe raza comunei Şcheia, din judeţul Suceava.

„Pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava a avut loc un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări, s-a constatat faptul că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit frontal într-un vehicul de mare tonaj. În urma impactului, conducătorul auto de 39 de ani a decedat”, a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Şoferul tirului a declarat că nu a putut să evite impactul. Şoseua de centură a Sucevei are câte o bandă de circulaţie pe fiecar sens de mers.

„A intrat în faţă pe contrasens. (...) Am văzut maşina cu venea în vale, poate se redresează, se duce undeva. Nimic. A intrat în mine acolo. Am tras puţin stânga. (...) I s-a făcut rău, o fi adormit, nu pot...din curbă a venit pe contrasens. (...) Eu l-am văzut, dar unde puteam să mă duc, dacă el a intrat pe contrasens. Dacă veneam pe contrasens, dincoace era tot aceea. Eram vinovat că intram în faţa lui”, a explicat Virgil Raţă, şoferul autotrenului.

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite