Scene șocante în centrul municipiului Suceava. Doi bărbați și o femeie s-au bătut în plină stradă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul violent s-a petrecut, marți după-amiază, în apropierea sediului Poliției Locale și a fost filmat de martori. Bătăușii, doi bărbați și o femeie din Pătrăuți, au transformat strada în ring de box, femeia lovindu-l pe unul din agresori cu o bâtă. Ei au fost calmați de polițiștii locali.

Bătaia în plină stradă de marți a avut loc în zona Pieței Centrale, din municipiul Suceava și în apropiere de sediul Poliției Locale. Cei trei bătăuși și-au împărțit pumni și picioare, ziua în amiaza mare, sub ochii trecătorilor, așa că incidentul a fost filmat, iar apoi clipul a devenit viral pe rețelele de socializare. Așa cum arată și imaginile filmate, trotuarul de lângă piață a fost transformat în ring de box.

Inițial, o femeie a fost luată la bătaie de un individ dezbrăcat până la brâu, iar femeia a fost trântită la pământ de față cu un polițist local. Mai mult, aceasta a pus mâna pe o bâtă găsită pe spațiul verde și a ripostat, lovindu-l pe atacator. Imediat, în apărarea femeii a intervenit un alt bărbat, iar cei doi indivizi și-au împărțit pumni și picioare.

Scandalul a fost aplanat de polițiștii locali aflați în zonă.

Bătaie pe o stradă din Suceava FOTO: Alina Iosif
Bătaie pe o stradă din Suceava FOTO: Alina Iosif

Conflicte mai vechi

Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat că cei trei au fost sancționați fiecare cu amendă de 500 de lei.

Este vorba despre trei localnici din Pătrăuți, care aveau un conflict mai vechi și care s-au întâlnit întâmplător în centrul Sucevei.

Un incident similar s-a petrecut la Brăila, unde mai mulți șoferi s-au luat la bătaie în trafic, într-o intersecție, după ce un tânăr de 28 de ani a lovit cu mașina un alt autovehicul la efectuarea manevrei de mers înapoi.

În conflict au intervenit și pasagerii din cele două mașini, care s-au lovit reciproc cu pumnii. A fost nevoie de intervenția mascaților ca să îi despartă pe scandalagii.

Polițiștii le-au făcut un control corporal persoanelor implicate în conflict, fiind astfel descoperit un spray iritant-lacrimogen asupra unui tânăr de 17 ani. Scandalagiii au ajuns ulterior la Poliție pentru a fi audiați.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite