S-a răsturnat cu roţile în sus din cauză că nu a adaptat viteza la carosabilul umed

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul de numai 25 de ani a fost grav rănit, fiind internat în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.00, pe DN 2E, pe raza comunei Arbore, când Valentin T., de 25 ani, din comuna Slătioara, județul Vaslui, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

„Carosabilul fiind umed, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat pe spaţiul verde lovind şi rupând un pom ornamental de pe partea dreaptă a sensului de mers, după care s-a răsturnat pe cupolă în afara părţii carosabile“, au explicat reprezentanţii IPJ Suceava.

În urma impactului şoferul a fost grav rănit  fiind diagnosticat cu „T.C.C acut închis, otoragie stânga, comă de gradul 3,4“, necesitând pentru vindecare peste 60 zile. În maşină se mai afla o pasageră, care a fost rănită uşor, având nevoie de aproximativ o săptămână de îngrijiri medicale.   

„Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, au mai explicat reprezentanţii IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite