Percheziţii în patru judeţe. Sunt vizaţi funcţionari ai Oficiului pentru Jocuri de Noroc şi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA Suceava fac, sâmbătă, peste 70 de percheziţii în patru judeţe din Moldova, într-un caz privind suspiciuni de infracţiuni de corupţie comise în perioada 2013-2015, fiind vizaţi funcţionari ai Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, dar şi angajaţi ai Ministerului de Interne.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Suceava fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi infracţiuni asimilate acestora, precum şi infracţiuni împotriva înfăptuirii justiţiei şi de fals, comise în perioada 2013-2015.

În acest caz, au loc 71 de percheziţii în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ, din care două la sediile unor instituţii publice. Restul descinderilor se desfăşoară la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile vizează ”mafia jocurilor de noroc”, dar şi ilegalităţi care ar fi fost comise de funcţionari ai Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, cu sprijinul unor angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne.

În municipiul Suceava funcţionează Serviciul teritorial nord-est al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

În acest caz procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite