Patru violatori au fost arestaţi după ce au luat cu forţa o femeie din propria curte, au dus-o în pădure şi au abuzat-o sexual

0
0
O femeie a fost răpită din curte şi violată în pădure de patru indivizi. FOTO Arhivă Adevărul
O femeie a fost răpită din curte şi violată în pădure de patru indivizi. FOTO Arhivă Adevărul

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani au luat cu forţa o femeie de 34 de ani din curtea casei sale din comuna suceveană  Adâncata, au dus-o în pădurea din localitate, unde au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Victima a reuşit să fugă într-un moment de neatenţie al agresorilor, ajungând acasă, unde le-a povestit rudelor chinul prin care a trecut. Cei patru violatori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Zilele trecute, în comuna suceveană Adâncata a avut loc un viol în grup a cărui victimă este o localnică în vârstă de 34 de ani. Femeia a fost abuzată sexual de patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, toţi din localitate. Aceştia au luat-o pe femeie cu forţa din propria curte, au dus-o în pădure, unde au întreţinut relaţii sexuale cu ea.

Poliţiştii din Adâncata au primit o plângere telefonică din partea Marianei A., de 34 de ani, din localitate, care a reclamat faptul că în noaptea de 29 spre 30 iunie 2017 a fost victima unui viol, autori fiind mai mulţi tineri din Adâncata, respectiv Marian Iulian Muha, de 21 de ani, Marian Vasile Chelariu, de 21 de ani, Andrei Vasilică Stanciu, de 20 de ani şi Gheorghiţă Florin Onofrei, de 27 de ani.

Din primele verificări făcute de oamenii legii a rezultat că în seara de 29 iunie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce pleca de la un magazin din apropierea locuinţei spre casă, Mariana A. a fost urmărită de cei patru tineri, care au intrat în curtea sa şi au luat-o cu forţa. Folosindu-se de tot felul de ameninţări, aceştia au dus-o într-un loc izolat, respectiv în pădurea de pe raza localităţii Adâncata, în apropierea DN 29A, şoseaua ce leagă Adâncata de municipiul Suceava.

Aici, indivizii au smuls hainele cu care femeia era îmbrăcată şi cu toţii au întreţinut raporturi sexuale cu ea. La un moment dat, profitând de neatenţia agresorilor, victima a reuşit să fugă, mergând acasă, unde le-a povestit rudelor prin ce a trecut. Mariana A. a fost examinată din punct de vedere criminalistic şi medico – legal, prezentând mai multe leziuni şi escoriaţii care confirmă agresiunea.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, Marian Vasile Chelariu urmând a fi cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „viol” şi „lipsire de li­bertate în mod ilegal”, Andrei Vasilică Stanciu pentru infracţiunile de „viol” şi „complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”, Marian Iulian Muha pentru infracţiunile de „tentativă la infracţiunea de viol” şi „complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”, Gheorghiţă Florin Onofrei pentru infracţiunile de „complicitate la infracţiunea de viol” şi „complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”.

La scurt timp după comiterea violului, Marian Iulian Muha şi Gheorghiţă Florin Onofrei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cei doi fiind introduşi în Centrul de Arestare şi Reţinere Preventivă din cadrul IPJ Suceava. La data de 2 iulie 2017, suspecţii Marian Vasile Chelariu şi Andrei Vasilică Stanciu au fost şi ei prinşi pe raza localităţii Adâncata, fiind şi aceştia reţinuţi pentru 24 ore şi introduşi în Arestul IPJ Suceava. Cei patru au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind plasaţi pentru 30 de zile în arest.

Un caz asemănător s-a produs la mijlocul lunii septembrie 2016, la Cârlibaba, unde o femeie de 29 de ani a fost violată de şase indivizi. În primăvara acestui an, Judecătoria Vatra Dornei a dat o primă condamnare în cazul violului în grup comis în toamna anului 2016, pe raza comunei sucevene Cârlibaba. Astfel, Adrian Alexandru Cardoş şi Ludovic Radu Varga au fost condamnaţi la câte opt ani şi şase luni de închisoare, în timp ce Florin Sergiu Pop, Marian Petre, Florin Petre şi Alin Mihai Atudoroaie s-au ales fiecare cu câte şase ani de închisoare.

Alte ştiri pe această temă:

Peste 40 de ani de închisoare pentru cei şase indivizi care au violat o femeie, la doi paşi de fiul ei de 10 ani

Lovitură de teatru în dosarul celor 7 violatori din Vaslui. Cum încearcă liderul grupului să răstoarne sentinţa definitive

Fiul unui primar va sta 7 ani la închisoare pentru un viol în grup: „Ci sî cauţî tu, fătucî de 14 ani, la un loc cu bărbaţîi? O cauţî, o găseşti!“

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite