Mocaniţa Huţulca a ajuns în cunoscuta publicaţie britanică The Telegraph: „Este încă o reuşită pentru promovarea Bucovinei peste hotare”

0
0

O fotografie realizată de Cătălin Urdoi, în care apare mocăniţa de la Moldoviţa, a apărut în celebra publicaţie britanică The Telegraph. Poza surprinde mocăniţa într-un cadru superb de iarnă. Fotografia a fost realizată în luna decembrie a anului trecut.

O fotografie cu Mocăniţa Huţulca de la Moldoviţa, judeţul Suceava, realizată de fotograful sucevean Cătălin Urdoi a fost alesă de editorii publicaţiei The Telegraph pentru a o posta în rândul preferatelor zilei de 5 noiembrie.

„Imaginea face parte dintr-o serie de cadre de iarnă, surprinse anul trecut în decembrie. Povestea Mocăniţei din Bucovina nu poate fi surpinsă mai bine decât iarna, anotimp care îi confera o magie unică şi o autenticitate pur bucovineană. Sunt foarte încântat că editorii publicaţiei The Telegraph au ales una din fotografiile mele pentru a o posta în rândul preferatelor zilei de 5 noiembrie. 

Este încă o reuşită pentru promovarea Bucovinei peste hotare, o reuşită pe care o dedic turismului bucovinean. Sper să reuşesc, ca prin cadrele surprinse în acest tărâm de poveste, să concretizez alături de alţi prieteni fotografi, locul Bucovinei pe harta atracţiilor turistice pentru străini”, a declarat Cătălin Urdoi.

Fotografiile realizate de acesta au fost apreciate de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind publicate în revista National Geographic.

Alte ştiri pe această temă:

Fotografia din inima Bucovinei ce a furat ochii editorilor de la National Geographic

Fotografia excepţională a unui sucevean a ajuns printre favoritele editorilor concursului National Geographic Travel Photographer of the Year

Fotografiile geniale ale unui sucevean au trimis România în National Geographic. „Cele mai frumoase clipe sunt gratuite“

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite