FOTOGALERIE Sute de suceveni s-au adunat de Ziua României să vadă parada militară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Nationala la Suceava
Ziua Nationala la Suceava

Parada militară şi depunerea de coroane la monumentul „Bucovina Înaripată“ din Piaţa Tricolorului nu a lipsit din lista evenimentelor de 1 Decembrie de la Suceava, sute de suceveni fiind prezenţi în centrul municipiului.

Ceremonia a fost organizată de comandantul garnizoanei Suceava, colonel Mugurel Anton în colaborare cu structurile cu atribuţii în domeniul apărării naţionale şi cele ale administraţiei publice locale. Sute de suceveni, printre care şi numeroşi copii au fost prezenţi la eveniment.

image

Vezi aici imagini de la ceremonie

Detaşamentul de onoare a fost compus din drapelul de luptă cu garda la drapel asigurată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" al judeţului Suceava, garda de onoare compusă din două plutoane compuse din cadrele Inspectoratului Suceava şi a Detaşamentului de pompieri Suceava, un pluton asigurat de Batalionul 17 Vânătorii de munte "Dragoş Vodă" din Vatra Dornei şi un pluton asigurat de Inspectoratul de Jandarmi al judeţului.

După slujba religioasă ce a fost oficiată de un sobor de preoţi, şefii administraţie sucevene au luat cuvântul şi au făcut urări tuturor sucevenilor şi românilor de Ziua Naţională.

Au urmat apoi depuneri de coroane în cinstea eroilor căzuţi la datorie, iar în final garda de onoare a defilat cu drapelul de luptă al unităţii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite