FOTO VIDEO Un TIR s-a răsturnat la Suceava. Intervenţia drumarilor, greoaie şi ineficientă. Circulaţia, îngreunată de viscol şi zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea abundentă din ultimele zile le-a dat bătăi de cap autorităţilor. Un TIR s-a răsturnat sâmbătă pe E85, în zona localităţii Grăniceşti. Sâmbătă dimineaţă, locuitorii municipiului Suceava au avut neplăcuta surpiză să vadă că deszăpezirea s-a făcut târziu şi doar pe bulevardele principale ale oraşului.

Un TIR ucrainean s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe o parte, într-un şanţ, în afara şoselei, în localitatea suceveană Grăniceşti, după ce a încercat să depăşească o autoutilitară şi a lovit un autoturism care venea din sens opus.

Potrivit primelor cercetări, un conducător auto din Ucraina conducea, sâmbătă dimineaţă, un TIR pe drumul european E85, în localitatea suceveană Grăniceşti, având în faţă o autoutilitară, iar şoferul TIR-ului a efectuat imprundent depăşirea autoutilitarei din faţă şi nu a observat că din sens opus venea un autoturism.

Atât şoferul autoturismului, cât şi cel al TIR-lui au tras dreapta de volan pentru a evita coliziunea, însă TIR-ul a atins autoturismul şi autoutilitara, apoi s-a răsturnat pe o parte, într-un şanţ, în afara drumului, a explicat reprezentantul IPJ Suceava, comisar şef Cristian Papuc.

Şoferul autoturismului acroşat, care a fost rănit uşor şi acuza dureri de cap, a fost transportat la spital.

Papuc a precizat că în acest caz cercetările sunt efectuate de poliţiştii de la Poliţia Siret şi de cei ai Serviciului Judeţean Rutier Suceava pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului rutier. În zonă se acţionează cu utilaje pentru scoaterea TIR-ului din şanţ, circulatia nefiind întreruptă.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Suceava. La fel de greu s-a circulat şi în municipiul Suceava şi pe centura oraşului.

Locuitorii municipiului Suceava au avut sâmbătă dimineaţă neplăcuta surpriză de a constata că deszăpezirea s-a făcut doare pe câteva bulevarde principale ale oraşului.

Chiar şi străzile pe care s-a intervenit cu utilaje ale firmei Rosal erau însă acoperite cu un strat de zăpadă frământată, circulaţia desfăşurânduse cu dificultate.

Numeroase probleme s-au înregistrat şi pe centura municipiului Suceava, în zona localităţii Şcheia. Mai multe TIR-uri au reuşit cu greu să depăşească o pantă unde nu s-a intervenit cu material antiderapant.

Chiar şi utilajele drumarilor au avut probleme în trafic. O sărăriţă s-a blocat pentru că nisipul din remorcă a îngheţat şi, în loc să împrăştie material antiderapant, utilajul funcţiona în gol.     

Alte ştiri din Suceava:

Doi liceeni revoluţionează sistemele de securitate. Invenţia de 800 de lei care a uimit specialiştii în domeniu

Mica Unire, sărbătorită la Muzeul de Istorie şi Biblioteca Judeţeană Suceava

DN17, blocat timp de trei ore după ce un TIR a derapat şi a rămas de-a latul şoselei

Minore din centre de plasament şi şcoli speciale, forţate să se prostitueze în hoteluri din Suceava şi pe stradă, în Italia şi Spania

Bătăuşul din „Ranch”, Daniel Maruseac, a făcut knock-out agenţii de pază de la restaurantul „Radu” din Obcini

Ninge abundent la Suceava. Cod galben de viscol şi polei

Şeful Poliţiei Fălticeni, anchetat pentru că a scăpat de dosar penal un patron care are afaceri grase cu Consiliul Judeţean

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite