FOTO VIDEO Inundaţii la Rădăuţi provocate de o rupere de nori. Au fost afectate străzi şi curţi din zona Spitalului şi Poliţiei de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O rupere de nori a provocat, luni după-amiază, inundaţii pe mai multe străzi şi curţi de locuinţe din municipiul Rădăuţi, fiind înregistrate probleme în zona Spitalului şi sediului Poliţiei de Frontieră.

Luni după amiază, după ora 16.00, o furtună puternică s-a abătut asupra municipiului Rădăuţi. În doar câteva minute au căzut cantităţi foarte mari de precipitaţii.

Canalizarea oraşului nu mai mai făcut faţă aşa că apa nu a avut pe unde să se scurgă. După ruperea de nori, cele mai multe străzi şi curţi din municipiul Rădăuţi erau inundate.

Probleme au fost înregistrate mai ales pe bulevardul şi pe străzile mai mici din zona Spitalului municipal Rădăuţi şi sediului Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, acolo unde şi mai multe curţi au fost inundate.

Şoferii abia au reuşit să treacă prin apa de câteva zeci de centimetri, iar localnicii au sunat disperaţi la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor.

Furtuna a produs pagube şi în comuna Marginea. Un fulger a lovit un copac, iar focul s-a extins la o locuinţă şi la o anexă.

Tot la Rădăuţi, duminică seară, o tornadă a smuls acoperişul Colegiului „Andronic Motrescu” şi l-a izbit peste un bloc de locuinţe aflat la o distanţă de o sută de metri.

Alte ştiri din Suceava:

FOTO O tornadă a smuls acoperişul unui liceu din Rădăuţi şi l-a izbit de un bloc aflat la o distanţă de o sută de metri

Un hoţ din Suceava a adormit cu un sac plin cu bunurile furate în holul locuinţei jefuite

VIDEO Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe Spital Judeţean Suceava

Câţi bani a cheltuit Universitatea "Ştefan cel Mare” din Suceava cu decerarea titlului Doctor Honoris Causa preşedintelui Republicii Moldova?

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite