Doctoriţă îndrăgită din Suceava, răpusă de COVID-19. „Era o profesionistă desăvârşită şi un om bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: monitorulsv.ro
FOTO: monitorulsv.ro

Medicul gastroenterolog şi internist Liliana Croitoru din Suceava a fost răpusă de COVID-19. La sfârşitul lunii octombrie, familia doctorului s-a infectat cu noul virus.

Soţul şi fiul medicului s-au vindecat de COVID-19, cu toate că primul avea boli preexistente. Ambii bărbaţi erau vaccinaţi.

Liliana Croitoru în vârstă de 75 de ani, pensionată din 2016, nu s-a imunizat, din păcate a făcut o formă severă a bolii şi s-a stins din viaţă în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava, duminică, 14 noiembrie. 

Cei care au cunoscut-o spun că dr. Liliana Croitoru era o profesionistă desăvârşită şi un om bun. 

„Bazată pe o excelentă pregătire profesională şi-a dobândit prin examene şi concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, fiind recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei. 

A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate şi doctor în ştiinţe medicale. Acest traseu a fost bazat pe prestaţii şi activităţi care au aşezat-o pe o orbită de excepţie a performanţelor profesionale. 

Fire deosebit de perseverentă, şi-a fixat cu înţelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus. A avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii, dar şi cu societatea”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Spitalul Suceava. 

Vă mai recomandăm şi:

Camion răsturnat pe Valea Oltului. Traficul pe DN 7 / E 81, între Vâlcea şi Sibiu, blocat parţial

UPDATE Traficul pe Valea Oltului, blocat total timp de trei ore. Maşină făcută praf de o cisternă şi un camion

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite