Copil de un an, accidentat mortal de o mașină chiar în curtea casei din Suceava

0
Publicat:

O familie din comuna Voitinel, Suceava, a fost lovită de o tragedie inimaginabilă. Mezinul familiei a fost lovit mortal de o mașină, chiar în curtea casei. Autoturismul era condus de mătușa băiatului.

FOTO: pexels
FOTO: pexels

Accidentul rutier s-a produs în cursul zilei de marți, 1 noiembrie, în comuna Voitinel din județul Suceava. Copilul de 1 an a sărit din brațele surorii sale când a fost lovit de mașină. 

Autoturismul care a provocat accidentul era condusă de mătușa băiatului, în vâstă de 32 de ani. Femeia venise la verișoara sa ca să-i aducă acasă un copil de de la grădiniță și, din greșeală, l-a lovit pe mezinul familiei cu partea din spate a autoturismului.

Chiar dacă mașina nu avea viteză, copilul a murit în urma impactului. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă” pe numele șoferiței care a provocat tragedia. 

Tragedii asemănătoare în același județ

Din păcate, astfel de accidente s-au mai produs anul acesta în județul Suceava. În luna mai, un tată din comuna Boroaia și-a omorât, din greșeală, copilul de trei ani, după ce l-a lovit cu tractorul. 

Bărbatul a venit acasă de la câmp și a intrat în curte. Era convins că micuțul se afla în casă, motiv pentru care a început să facă o serie de manevre pentru a parca tractorul.  Nu l-a observat pe micuț și a trecut peste el.

Șoferul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Și în acest caz, conducătorul auto este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Pe de altă parte, pe 20 octombrie, un copil de 9 ani, aflat la volan, a fost implicat într-un accident rutier. Tatăl lui s-a lăsat să conducă mașina. 

Băiatul a vrut să întoarcă autoturismul, nu s-a asigurat, și a fost lovit de un microbuz. Nervos, tatăl l-a acuzat pe șoferul autoutilitarei că „nu a fost atent". Accidentul a avut loc în localitatea doljeană Plenița.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite