Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, vineri, la USV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi are loc vineri, 27 septembrie, la USV. FOTO: Dinu ZARĂ
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi are loc vineri, 27 septembrie, la USV. FOTO: Dinu ZARĂ

Agenţia Judeţean pentru ocuparea forţei de muncă organizează, vineri, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. La evenimentul care va avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava vor fi prezenţi 31 de angajatori cu 138 de locuri de muncă vacante.

Absolvenţii promoţiei 2013 sunt aşteptaţi, vineri, la bursa locurilor de muncă organizată la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava.

Până acum, la eveniment şi-au anunţat prezenţa 31 de angajatori care oferă 138 de locuri de muncă, dintre care 67 în municipiul Suceava.

Absolvenţii de şcoli profesionale vor putea aplica pentru meseriile de instalator, electrician, mecanic auto, tinichigiu auto sau tâmplar.

Absolvenţii de licee teoretice şi de specialitate pot aplica pentru funcţii de lucrător comercial, operator calculator, bucătar, ospătar, asistent manager, agent transporturi şi agent de vânzări.

Absolvenţii cu studii superioare pot opta pentru specializările inginer electronist, consultant financiar, specialist relaţii publice şi agent de credit.

Solicitanţii fără nicio calificare se pot angaja ca muncitori necalificaţi în diferite domenii sau femeie de serviciu.

Pe lângă opţiunile de angajare pe plan local, în oferta bursei se vor găsi şi joburile în străinătate, gestionate de reţeaua EURES a serviciilor publice de ocupare din Europa.

În prezent, în baza de date a AJOFM Suceava figurează 2.150 de absolvenţi ai promoţiei acestui an. Este vorba de 52 persoane care au finalizat cursurile învăţământului complementar şi special, 17 persoane care au terminat şcoala generală, 58 persoane care au finalizat şcoli postliceale, 95 cu nivel de studii profesionale, 1.609 de persoane care au terminat licee de specialitate şi teoretice şi 319 persoane care au absolvit studii universitare.

În ultimele două luni, dintre absolvenţii din promoţia 2013 înregistraţi în evidenţele AJOFM, 246 de tineri s-au angajat şi 12 au ales să se înscrie la unul din cursurile de bucătar, coafor şi instalator.

Citeşte şi:

Percheziţii în opt judeţe într-un dosar vizând 36 de suspecţi care ar fi furat 500.000 de euro din conturile unor italieni

VIDEO O vulpe posibil turbată a speriat locatarii unui bloc din Suceava

A murit Gheorghe Acatrinei, preşedintele PRM Suceava

Şeful Jandarmeriei Suceava, generalul Eugen Şalar, s-a pensionat. Comanda unităţii a fost preluată de Iulian Iacob

VIDEO Lecţie de supravieţuire. Un copil de 6 ani,  găsit după 20 de ore pe munte. A dormit în copac, pe o ploaie torenţială, ferindu-se de urşi, lupi şi mistreţi

Un copil de şase ani a petrecut noaptea într-o pădure după ce s-a rătăcit de familie în timp ce culegea ciuperci

Învăţământul sucevean, în paragină în pragul noului an şcolar. Suceava, pe primul loc în ţară la şcoli fără autorizaţie

Un copil de 7 ani a fost muşcat de câinele unui vecin. Stăpânul câinelui este cercetat penal

VIDEO Străzile din centrul Sucevei, inundate după o rupere de nori

Avocat sucevean, consilier local USL, prins în flagrant în timp ce oferea şpagă unui procuror

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite