Urmărit internaţional de autorităţile franceze, descoperit acasă în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile franceze au emis pe numele unui cetăţean din Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, un mandat european de arestare, după ce a comis mai multe spargeri de locuinţă în Franţa. El a fost descoperit în localitatea de domiciliu şi predat anchetatorilor francezi.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Bărbuleşti, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze.Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise pe teritoriul Franţei.

Datele arată faptul că ialomiţeanul se afla în bazele de date ale poliţiei din Franţa după ce ar fi comis mai multe spargeri de locuinţe, în urma cărora ar fi sustras nenumărate bunuri. 

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..Bărbatul a fost predat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile din Franţa.

Citiţi şi:

Trei accidente rutiere în 48 de ore. Trei persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrjiri medicale

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite