Transport agabaritic pe ruta Bucureşti-Slobozia-Poarta 7, în perioada 4-10 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transportul începe pe 4 mai şi se va încheia pe 10 mai FOTO Adevărul
Transportul începe pe 4 mai şi se va încheia pe 10 mai FOTO Adevărul

Un transport agabaritic pe ruta Bucureşti - Slobozia-Constanţa Poarta 7 se va desfăşura timp de o săptămână şi va traversa mai multe judeţe.

 În perioada 4-10 mai se va desfăşura un transport cu depăşiri (agabaritice) pe traseul :Bucureşti (Intersectie I.I.Brad cu DN1) - Intersecţie (DN1 cu DNCB) - DN Centura Bucureşti - DN2 - Urziceni - DN2A - Slobozia -  DN2A - Crucea - DJ224 - Tortoman- Medgidia - DN22C - Poarta Alba - DC87 - Ovidiu - DN3C - Constanţa - DN39 - A4 - Constanţa Poarta 7.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau rosu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite