Traficul pe podul de la Cernavodă se redeschide pe 21 aprilie, pe sensul Bucureşti-Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările la podul de la Cernavodă se vor încheia pe 21 aprilie FOTO Facebook/CNAIR
Lucrările la podul de la Cernavodă se vor încheia pe 21 aprilie FOTO Facebook/CNAIR

Lucrările la podul peste Dunăre de la Cernavodă au continuat şi în weekend pentru ca redeschiderea traficului pe calea 1 Bucureştui-Constanţa să poată fi realizată în data de 21 aprilie 2022.

Conform CNAIR, reparaţiile la podul peste Dunăre de la Cernavoda de pe autostrada A2 avansează petnru a putea fi redeschis traficul rutier pe 21 aprilie. La sfârşitul săptămânii trecute s-a lucrat la hidroizolaţie, dar şi la armare şi cofrare grindă pentru parapetul de siguranţă.

Lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, au fost reluate pe 15 februarie şi se vor încheia pe 21 aprilie 2022.

În primăvara anului trecut, CNAIR a semnat contractul pentru reabilitarea podului peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. 

Valoarea contractului este de 67,753,035.18 Lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni perioadă de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor de 5 ani.

Podul peste Dunăre de la Feteşti este un pod combinat de cale ferată şi şosea, de tip constructiv (grinzi cu zăbrele şi viaducte de acces), care traversează braţul Borcea al fluviului Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Cernavodă, conectează regiunile Dobrogea şi Muntenia.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT Război în Ucraina. Echipele de negociatori, o nouă întâlnire la Istanbul. Turcia susţine că cererile Rusiei sunt „nerealiste”

România, greu de atacat. Un strateg militar explică la ce să ne aşteptăm în cazul în care Rusia ar invada o ţară NATO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite