Sute de poliţişti au împânzit oraşul Ţăndărei. Au fost aplicate 76 de amenzi pentru nerespectarea carantinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 160 de poliţişti, jandarmi, militari şi poliţişti locali au împânzit ieri oraşul Ţăndărei şi municipiul Slobozia în cadrul unei razii în care a fost verificat modul de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

GALERIE FOTO

La data de 4 aprilie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, cu sprijinul efectivelor Direcţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au acţionat pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, scopul activităţilor fiind prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19 şi totodată combaterea criminalităţii sub toate formele ei.

Urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 76 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia pe drumurile publice, valoarea totală a acestora fiind de peste 13.000 de lei. Au fost controlate în trafic 630 de autovehicule şi legitimate peste 900 de persoane.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat verificări pe raza oraşului Ţăndărei la persoanele fizice deţinătoare de arme, în cadrul activităţilor fiind ridicate 11 arme letale şi 2 neletale, în conformitate cu prevederile stabilite prin ordonanţele militare.  

De asemenea, poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite şi au confiscat bunuri în valoare de peste 2000 de lei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite