Slobozia: GALERIE FOTO Show aviatic la Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţii feteşteni şi-au demonstrat măiestria cu prilejul zilei porţilor deschise, eveniment ce a avut loc la Baza 86 Aeriană Borcea.

Unitatea a primit cu acest prilej vizita a mai bine de o mie de civili, care au dorit să vadă prestaţia piloţilor din forţele aeriene. Spectacolul a început în jurul orei 10:30, cu o „ploaie“ de paraşutişti, care au sărit de la 1.500 de metri. Publicul a fost numeros şi a aplaudat minute în şir pregătirea piloţilor şi paraşutiştilor de la Baza Aeriana Borcea.



După spectacolul oferit de paraşutişti, a intrat „în scenă“ un elicopter al forţelor aeriene, care a „reaprins“ mulţimea şi a smuls strigăte de admiraţie. Pilotul s-a răsucit în aer, a zburat cu spatele şi înclinat la 90 de grade. Distanţa foarte mică la care s-au executat manevrele a încântat publicul, care a cerut bis.

image


Cel mai aşteptat moment a fost spectacolul dat de cele două formaţii de MIG-uri, care au lăsat asistenţa cu gura căscată. Acestea au executat numere acrobatice cu un grad ridicat de dificultate, ceea ce a atraş din nou uralele publicului.

image


După terminarea show-ului aerian, vizitatorii au putut vedea la sol mai multe tipuri de avioane şi elicoptere din dotarea forţelor aeriene, dar şi mitraliere, baionete şi pistoale.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite