Slobozia: Caravana Adevărul revine astăzi la Fetești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la primele ore ale dimineţii, iubitorii de carte sunt aşteptaţi la Caravană, pentru a cumpăra cele mai noi colecţii, ale editurii Adevărul. Caravana va staționa astăzi în zona Galeriilor de Artă „Lumina“.

Iubitorii de carte vor avea ocazia să achiziţioneze atât volumele, cât şi DVD-urile din colecţile Adevărul, direct din caravană, la preţurile care sunt practicate şi la chioşcurile de specialitate. Printre altele, Caravana va aduce la Fetești volumele din colectiile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, „Pictori de geniu“, „Disney“, „Prima mea enciclopedie“ sau impresionanta colecţie „Marile  muzee ale lumii“.

Surprize peste surprize

Peste 200 de opere şi 1.500 de artişti sunt prezentaţi în singura colecţie din România dedicată „caselor de artă“, ce continuă seria de succes „Pictori de geniu“, lansată de Adevărul. Carvana Adevărul  are surprize plăcute şi pentru cinefili, care pot achiziţiona dvd-uri pe care nu le-au mai găsit la chioşcurile de ziare împreună cu cotidianul Adevărul, din colecţii precum „Brigada Diverse", „Florin Piersic", „Louis de Funes" sau „Personalităţi care au marcat istoria lumii".

De surprize, vor avea parte şi aventurierii. Cu doar 13,99 de lei ei îşi pot cumpăra unul dintre ghidurile National Geographic. Cei mici nu au fost uitaţi nici ei. Aceştia vor pătrunde în minunata lume Disney sau vor putea face cunoştină cu personajul de benzi desenate, Rahan.

De la Fetești, Caravana va pleca spre Tulcea și, apoi, Călărași.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite