Razie cu forţe mărite la Ţăndărei şi Feteşti. Peste 400 de persoane au fost legitimate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie cu forţe mărite la Ţăndărei şi Feteşti FOTO IPJ Ialomiţa
Razie cu forţe mărite la Ţăndărei şi Feteşti FOTO IPJ Ialomiţa

Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat ieri după-amiază pe raza municipiului Feteşti şi în o Ţăndărei pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum şi verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare. Zona a fost survolată de un elicopter al M.A.I.

Pe 13 mai, între orele 14.00 – 18.00, poliţiştii au acţionat în filtre rutiere şi patrule de ordine şi siguranţă publică, în vederea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum şi a celor impuse pe timpul stării de urgentă.  O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acţiunii.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală fiind de peste 32.000 de lei. Au fost controlate în trafic 220 autovehicule şi legitimate peste 400 de persoane. De asemenea, în cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite