Locuri de muncă pentru şomerele din Ialomiţa în Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ialomiţencele aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate se pot înscrie la bursa locurilor de muncă pentru lucrători în agricultură, ce va avea loc la sfârşitul lunii, la Piteşti. În total, sunt disponibile 35 de locuri de muncă.

Angajatorul din Finlanda pune la dispoziţie 35 de posturi vacante, pentru recoltarea de căpşuni, zmeură, fructe de pădure şi mazăre. Durata contractului este de opt săptămâni, timpul de lucru fiind de 40 de ore pe săptămână.

 În ceea ce priveşte remuneraţia, aceasta va fi de 0,96 de euro pe kilogram la cules de căpşuni, 3,02 euro pe kilogram la cules de zmeură şi, între 0,4 şi 0,8 euro pe kilogram la cules demazăre.

Pentru ocuparea acestor locuri de muncă, angajatorii solicită femei cu vârsta minimă de 18 ani, apte de muncă. De asemenea, este de preferat ca acestea să mai fi lucrat în domeniul agricol, în Spania sau în alte ţări, şi, totodată, să aibă cunoştinţe minime de limba engleză.

Pentru înscrierea la bursa locurilor de muncă, ialomiţencele interesate pot depund CV-uri la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, dar şi filialele din Urziceni, Feteşti şi Ţăndărei.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite