Hoţi de lemne, prinşi în flagrant la Moldoveni. Autorii, o femeie şi un minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, în vârstă de 30 de ani, şi un copil minor au fost prinşi în flagrant, noaptea, la furat.Pe 7 august, în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Jilavele, au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani şi un minor de 13 ani, în timp ce sustrăgeau material lemnos din incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Moldoveni.

În acest caz, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cantitatea de material lemnos fiind restituită societăţii păgubite.

În ultimele zile, poliţiştii de ordine publică împreună cu specialişti silvici au desfăşurat mai multe controale pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale rezultate din punerea în valoare, exploatarea, transportul, prelucrarea şi comercializarea materialelor lemnoase. 

Astfel, în urma raziilor pe drumurile publice şi la puncte de lucru de pe raza judeţului Ialomiţa, au fost aplicate  sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare totală de 7000 de lei.  Totodată, a fost dispusă măsura complementară a confiscării cantităţii de 3 m.c. material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite